Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

4 Haziran 2017 Pazar

Yeni Köye Yeni Binalar - Clans of Clans

Yeni Köye Yeni Binalar - Clans of Clans


Taş Madeni

-Her Clans of Clans oyuncusunun bir kez bile olsa aklından geçirdiği keşke olsa dediği binalardan :) Supercell ekibi oyuncularının sesini duymuş olacak ki İnşaatçı Üssü köyüne taş madeni eklendi. İnşaatçı Üssü Köyüne başladığınız da harap olmuş bir şekilde çıkıyor karşımıza 180000 iksir karşılığında taş madenini kullanmaya başlıyoruz.Her ne kadar çıkarttığı taşlar oyuncuları tatmin etmede hiç yoktan iyidir dedirten bir bina olmuş. Günlük 2 yeşil taşa kadar çıkabiliyor, tabi seviyesi geliştikçe bu sayı daha da artıyor.




Ezici

-Yeni gelen binalar arasında en etkilisi olduğunu söyleyebilirim. Çevresine yaklaşan kim olursa olsun adı gibi ezip geçiyor askerlere çok ciddi hasarlar verebilmektedir. Savaşlarda kader belirleyici bir rol oynadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 


Muhafız Kulübesi

-Savaşa girdiğiniz zaman kulübenin içerisinde askerler çıkıp köyünüzü savunmak için savaşıyor. Etkisiz bir bina olarak gelebilir size ama savaş sırasın da Muhafız Kulübesinden çıkan askerler saldıran kişinin askerlerinin dikkatini dağıtarak askerlerin saldırdıkları binayı bırakıp Muhafız Kulübesinden çıkan askerlere saldırıyor bu da binalarınızın hemen yok olmasını ve askerlerin çevresinde ki savunmaların rakip oyuncunun askerlerinin çevreye daha fazla hasar veremeden ölmesini sağlıyor.

Saat Kulesi

-Saat Kulesi Taş Madeni gibi köyümüze bozuk bir şekilde karşılıyor bizi ve 150000 altın karşılığın da Saat Kulemizi tamir edebiliyoruz. Peki nedir bu Saat Kulesi ? Saat Kulesi köyümüz de hali hazırda olan geliştirmeler, asker üretimi ve madenler gibi köyümüz de süreli olan ne varsa 5 dakika süre sınırıyla belirli miktar da köyümüzde ki geliştirmelerin ve askerlerin daha hızlı bir şekilde çıkmasına olanak sağlıyor. 5 dk bile olsa büyük bir zaman tasarrufu sağlıyor oyun içerisinde bizlere. Saat Kulesi için 4. seviye İnşaatçı binası gerekmektedir. 

Savaş Makinesi

-Savaş Makinesi İnşaatçı Üssü Köyümüz de bozuk bir şekilde bulunuyor. 900000 iksir karşılığın da 5. seviye İnşaatçı Binası seviyesin de tamir edebiliyoruz. Ana köyümüz de bulunan kahramanlarımız gibi savaşlar da rakip savunmaya karşı ezici bir üstünlük sağlayabiliyor. Etkili kullanıldığı zaman Savaş Makinesinin önünde durabilecek hiç bir savunma bulunmayacaktır. 

Hava Bombaları

-Ana köyümüz de bulunan Hava bombası gibi ama bina şeklinde yapılmış çevresinde ki hava birimlerine çok ciddi hasarlar verebilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder