Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

4 Haziran 2017 Pazar

Yeni Tuzaklar - Clash of Clans

Yeni Tuzaklar - Clash of Clans 


Fırlatma Tuzağı


-Rakip oyuncunun askerleri tuzağın üzerine bastığında yönünü belirlediğiniz yere doğru asker birimleri tam anlamıyla uçuyor :) İsteğinize göre yönünü belirleyebiliyorsunuz isterseniz bütün savunmaların içerisine doğru atabilir isterseniz de daha geriye atarak askeri defans binasına ulaşana kadar zaman kazanabilirsiniz. 3. seviye İnşaatçı Binasın da Fırlatma Tuzağı 3. seviyeye kadar yükseltebiliyor. Savaşın seyrini değiştirebilecek bir tuzak olmuş.


Yaylı Tuzak

-Ana köyümüzden de aşina olduğumuz yaylı tuzak İnşaatçı Üssü köyümüzde de karşımıza çıkıyor. 4. Seviye İnşaatçı Binasında 2. seviyeye yükseltilebilen Yaylı tuzak üstüne gelen askerlere adeta temizlik yapıyor bir daha savaşmayacak hale getiriyor. 5 askere kadar fırlatabilen Yaylı Tuzak güzel işler çıkartıyor.

Mayın

-Hasarı ve etki alanı bakımından daha çok tatmin edici bir tuzak olmuş çevresine yaklaşan asker birimlerine ciddi hasarlar vermektedir. 

Mega Mayın

-Mega Mayın, 4. seviye İnşaatçı Binası seviyesin de kullanılabiliyor. 30000 altın karşılığın da kuracağınız bu Mega Mayın daha yüksek hasarlar verebilmektedir. Üstelik hem karaya hem de havaya saldırıda bulunabiliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder