Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

11 Haziran 2017 Pazar

Clash Of Clans - Yeni Gelen Askerler

Clash Of Clans - Yeni Gelen Askerler


-Clash Of Clans'a yeni gelen güncelleme ile kaybettiği oyuncularını tekrardan kazanmaya çalışıyor bu gidişle başarılı olacağa da benziyor. Kendim de dahil çevremde ki bir çok kişi tekrar dan oyuna geri dönme kararı alıp dönüyor. Clash Of Clans yetkililerin (Supercell) gerçekleştirmiş olduğu bu güncelleme sayesin de oyuncularını geri kazanmışa benziyor. Ek olarak yeni gelen askerler ve mevcut olan askerler de bir takım modifikasyon işlemleri yapılarak tekrar dan savaş alanlarına sürdüklerini görmekteyiz. Görünüş ve yetenekleri bakım dan iyileştirilmeler yapılan askerler daha göz alıcı bir hale gelmiş.

Öfkeli Barbar

Bildiğimiz barbara ek olarak ilk 4 saniye içerisinde yüksek hız ve hasar özelliği gelmiş, bu da barbarı daha etkili bir asker olmasını sağlıyor. Barbarın elinde ana köyümüzden alışık olduğumuz kılıçlar artık yok Supercell ekibi artık barbarlara balta vermiş :) iyi de yapmışlar.

Sinsi Okçu

Bildiğimiz okçudan daha ateşli bir görüntüye sahip. Kafasın da şapkasıyla tam bir sinsii. ilk 5 saniye içersin de savunmalar tarafından görülmeyen sinsi okçu ilk 5 saniye içersin de etkili bir biçim de kullanıldığın da tam bir ölüm makinesine dönüşüyor. 

Boksör Dev

Bizim dev boksör olmuş, özel yetenek olarak ilk saldırı da %250 hasar verebilme özelliğine sahip. Biraz Boksör Dev kullanarak rahatlıkla duvarları kırabilme olanağı sağlıyor bizlere. 

Beta Dalkavuk

Dalkavuğun tipsiz hali, ana köyde ki dalkavukta tipsizdi zaten çaktırmayın. İlk 3 saldırıyı uzaktan yapabiliyor bu da binalara, savunmalar dan darbe yemeden saldırı yapma imkanını sağlıyor.

Bombacı

Duvar kırıcının benzeri ama ondan biraz daha farklı bu asker duvar harici diğer binalara da saldırıyor ama kullanmanızı tavsiye etmem bütün duvarları yıkarak ilerlediği için ekstra zaman ve asker kaybı yaratıyor.

Bebek Ejderha

Alışık olduğumuz bir asker. Öfke nöbetleri geçirerek daha fazla binalara hasar verme imkanı sağlıyor.

Top Arabası

Hem değişiklik açısından hem de saldırılar da etki bakımından çok güzel bir asker olmuş kullanışlı ve faydalı bir asker.

Gelecek Olan Askerler

  1. Gece Cadısı
  2. Hava İndirme Balonu
  3. Süper P.E.K.K.A

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder