Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

20 Haziran 2017 Salı

Clash Of Clans - Yeni Güncelleme! (savunma)

Clash Of Clans - Yeni Güncelleme!



Merhaba arkadaşlar, 
Clash of clans'a tekrardan büyük bir güncelleme geliyor. Bu gelen güncelleme daha çok ana köy ağırlıklı olacaktır.

Savunma için gelen güncellemeler:


-Yeni Top, şuan için 14. seviye topumuz var. Bu yeni güncellemeyle birlikte 15. seviye top geliyor. Görünüş olarak 14. seviye toptan daha büyük daha gösterişli. 14. seviye topa göre ciddi bir vuruş artışı olacak. Bu yeni güncellemeyle gelen top 11. seviye köy binasına geliyor. Ek olarak 10, 11, 12, 13, 14 seviye topların da yükseltme süreleri ve maliyetleri azaltıldı. 

-Okçu Kulesi, 15. seviye okçu kulesi geliyor. Okçu Kulesi güncellemesi 11. seviye köy binasına geliyor. 9, 10, 11, 12, 13, 14 seviye yükseltme süreleri ve maliyetleri azaltıldı.

-Cehennem Kulesi, 5. seviye cehennem kulesi geliyor. Cehennem kulesi güncellemesi 11. seviye köy binasına geliyor. Cehennem kulesi 2, 3 ve 4. seviye yükseltme süreleri ve maliyetleri azaltıldı. 4. seviyede ki cehennem kulesi çoklu modu hasarı arttırıldı. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder