Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

16 Haziran 2017 Cuma

Metin2 - Sura Karakteri

Metin2 - Sura Karakteri


Metin2'nin en ateşli karakteri :)  Görünüşü itibariyle karşısında ki rakibe adeta psikolojik baskı yapar. Aynı zaman da güçlü bir karakterdir gerek yetenekleri olsun gerekte sözünü ettiğimiz gibi görünüşü ile.Tabiri yerindeyse Suralar için yarı insan bile diyebiliriz. Suralar yetenek bazında iki sınıfa ayrılır, Kara Büyü ve Büyülü Silah olarak. Bunlardan en çok tercih edileni Kara büyüdür. Yapabildikleriyle insanı hayrete düşüren görüntüsü ve yetenekleri var. Kara Büyü sınıfında ki Ateş Hayaleti yeteneği ile karşındaki rakibe, Sura'nın etrafında dönen ateş toplarını fırlatabiliyor bu da Sura karakterini farklı kılıyor ve rakibe karşı ezici bir üstünlük sağlıyor.
Büyülü silah ise düz vuruş bakımından avantaj sağlıyor kendi kanaatimce Kara Büyü kadar etkili olamasa da etkili kullanıldığı zaman öldürücü vuruşlar yapabiliyor.



Keyifli Oyunlar Dileriz.
Metin2 Dünyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder