Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

18 Haziran 2017 Pazar

Metin2 TC - Emek Server

Metin2 TC - Emek Server


-Eski Metin2'yi özleyip de, eski tadı olmadığı için oyundan soğuyup bırakan arkadaşlar bu pvp server tam size göre. Metin2 TC'nin normal Metin2'den hiç bir farkı yok diyebilirim. Önceden oynadığımız da aldığımız hazzı ve zevki tekrardan yaşamak, tatmak isteyen arkadaşlar Metin2 TC'yi hemen indirip oynayabilirsiniz. Gerek sitesi olsun gerek kendine has forum sayfası olsun gerçekten çok güzel ve ince düşünülmüş ayrıntılarla dolu. Metin2 TC'de hesabınızı oluştururken bizden telefon numaramızı isteyerek, telefonumuza bir doğrulama kodu gönderiyor böylelikle hesabımızın güvenlik düzeyi kat kat artıyor. Şifrenizi oluştururken de büyük harf, özel isim, rakam gibi özel cümleleri şifrenizin içerisinde bulunmasını şart koşuyor bu da hesabımızın tam korumasını sağlıyor bize. Serverde iki adet sunucu bulunmaktadır, Ötüken ve Göktürk sunucuları bulunmaktadır. Göktürk sunucusu 3 Haziran tarihinde açılmıştır, sunucuda henüz 99 level olan yok belki de eski Metin2'de yapmak isteyip de yapamadığın şeyleri burada yapma imkanı bulacaksındır. 
  

Şimdi de Server Özelliklerine Geçelim


Eski Metin2'de olduğu gibi 1. seviye başlangıç, 99. seviye de bitiştir. 
Ek olarak şamanlar için grup kutsama sistemi getirilmiştir.
6 ve 7 efsunlar aktif değildir, 5. efsun nesnesini ise BOSS'lar dan düşürebiliyorsunuz.
Şaman damagelerinde ki sıkıntılar giderilmiştir.
Becerileriniz +16 ya gelince direk Master oluyor. Statü puanları 99'a kadar verilebiliyor. 
Metin taşlarından maksimum 3 beceri kitabı düşmektedir. Zen fasülyesi 10x şeklinde düşmektedir.
Gruplar maksimum 12 kişi alabilir, grup becerilerini aynı grup üyesine atayabilirsiniz.
Bazı oyun hataları, açıkları ve bug sorunları çözümlenmiştir. 


Sizlere ekstra olarak aktaracağım bilgiler bu kadardı eğer ki takdir ederseniz girip oyuna bakabilirsiniz, aynı zaman da forum sayfasına bakmanızı öneririm. 


Keyifli Oyunlar Dileriz.


Ana sayfa : https://www.metin2.tc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder