Son yıllar da bildiğiniz gibi Metin2 oynayan kişilerin sayısının düşmesiyle ve yeni çıkan bir çok oyunla birlikte Metin2'nin popülerliği ve kalitesi günden güne hızla düşmektedir. Sitenin ismini değiştirmeden Metin2 dışında genel hayattan bilgiler vs. gibi bilgiler aktarmaya çalışacağım. Tabi ki asıl kitlemizi de unutmuyorum, güzel pvp serverler buldukça sizlerle paylaşacağım.

4 Haziran 2017 Pazar

Yeni Gelen Köy - Clash of Clans

Yeni Gelen Köy - Clash of Clans


Geçtiğimiz haftalar da Clash of Clans'a gelmiş geçmiş en büyük güncellemesi geldi. Bu gelen güncelleme ile beraber yeni binalar ve mevcut askerlerin değişime uğradığını görüyoruz. Clash of Clans son zamanlar da çok oyuncu kaybetmesi Clans of Clans'ın artık oynanmayan geri plana atılmış oyun olması kaçınılmaz oluyordu. Gün geçtikçe Clash of Clans oyuncuları ya Clash Royale geçiş yapıyorlar ya da tamamen oyundan soğuyup bırakıyorlar. Supercell ekibi kaybettiği büyük bir kitlede ki oyuncuları tekrardan kazanabilmesi için bu büyük güncellemeyi sundu geçtiğimiz haftalarda. Supercell'in bu atağı ne kadar etkili olabilecek ilerleyen zamanlar da bunu daha net göreceğiniz. 

























İnşaatçı üssü olarak oyun da geçen bu köy size oyuna ilk başladığınız zamanları hatırlatıyor. En baştan yeni bir köy kuruyorsunuz, bir nevi yan köyünüz oluyor. Az da olsa oyuna tat katıyor bu yeni gelen yan köy muhabbeti ancak savaşları alıştığımız gibi olmuyor Clash Royale gibi karşılıklı savaşlar oluyor yani siz bir köye saldırırken saldırdığınız köyün oyuncusu da aynı zaman da sizin köyünüze saldırı da bulunuyor. İki tarafın da savaşta aldığı yüzdeler ve yıldızlar karşılaştırılıyor ilk önce yıldızlara sonra yüzdelere bakılmak üzere zaferi kazanan belirleniyor. 

Ganimetler


- Öncelikle günde üç defa savaş yapabiliyoruz Supercell ekibi İnşaatçı Üssü'nde böyle bir sınırlama koymayı öngörmüşler. Bu sınırlama kimilerine göre iyi, kimilerine göre kötü olabilir. Ayriyeten karşımızda ki rakibin ne kadar çok veya az ganimetinin olduğuna bakılmıyor. Savaşları kazandığımız da elde ettiğimiz kupalara bakılarak ganimetler katagorize edilerek zafer kazandıkça bizim depolarımıza dolmaktadır. İnşaatçı Üssü köyümüz de daha fazla ganimet alabilmemiz açısından aynı zaman da kupamızın da yüksek olması gerekiyor. Ne kadar çok kupa o kadar çok ganimet :) . 

























Bu güncelleme ile gelen İnşaatçı Üssü köyü, İnşaatçı Üssüne özel kahraman ve binalar benim oyuna tekrardan başlamam için tatmin edecek derece güzel yenilikler vardı ve benim gibi bir çok Clash of Clans oyuncusunu da tekrardan oyuna başlatacağa benziyor.

-En kısa zaman da yenilenen askerlerin ve yeni gelen binalar hakkında yazılarım sizlerle olacaktır, saygılarımla..





1 yorum: